Experiència, dedicació i innovació: passat, present i futur POUS

Com us vam anunciar, aquest 2021 marcarà un abans i un després en la història de POUS. Un pas que ara també es veu reflectit en la nostra imatge corporativa. És moment de canvis, d’innovació i de mirar endavant. D’oferir coses noves, adaptar-nos als nous temps i aportar el millor als nostres clients.

Qualsevol canvi ha de començar des de dins. Marcant-nos molt bé els objectius i les noves línies d’actuació com a empresa i, sobretot, com a equip. Però tot bon canvi també ha d’anar acompanyat d’una nova imatge. Una imatge que transmeti a la perfecció tots els reptes que POUS es marca aquest any.

I això és el que hem fet a POUS. Hem donat la benvinguda al mes de març amb un nou logo i volem aprofitar aquest espai per explicar-vos la història d’aquest canvi tan especial per a nosaltres.

___________________________________________

Com hem arribat fins aquí?

El procés no ha estat fàcil ni ràpid, però ho hem aconseguit. Teníem molt clar que volíem un canvi que anés en línia amb els objectius del 2021, així com també amb les necessitats dels nostres clients. Com ho hem fet?

  1. Vam estudiar i definir molt bé allò que volíem mostrar. 
  2. Vam rebre algunes propostes inicials i també en vam descartar moltes.
  3. Vam fer un testeig entre treballadors, familiars, amics… volíem que tothom compartís la seva opinió amb nosaltres.
  4. Vam aplicar les dues propostes finalistes a la realitat (web, material d’oficina, aparador…) Havíem de veure com quedaven en el nostre dia a dia.
  5. Després de tot, ja teníem la proposta guanyadora.

Per què experiència, dedicació i innovació?

A POUS teníem clar que aquest nou logo havia d’anar acompanyat d’un claim, un missatge que resumís molt bé la nostra feina i la nostra trajectòria.

Som història, som al servei dels nostres clients, som moderns, som globals… POUS engloba molts conceptes, i és que 85 anys d’història i trajectòria a Mataró donen per molt. Però, què és allò que ens fa únics? Què és POUS? Ho resumim en tres paraules: experiència, dedicació i innovació.

1. Som PASSAT – Som EXPERIÈNCIA

Poques empreses poden dir que tenen 85 anys d’història a la capital del Maresme, a Mataró. POUS sí, i a més, ho pot dir ben alt. Portem tota una vida ajudant a les persones a comprar, vendre o llogar; en definitiva, acompanyant-vos de principi a fi en els vostres tràmits immobiliaris.

2. Som PRESENT – Som DEDICACIÓ

Estem aquí i ara, al costat de les persones per ajudar-les de la manera més global. Ens dediquem a trobar el vostre lloc i facilitar-vos el camí. Tu només has de dir-nos en què podem ajudar-te; nosaltres ens encarreguem de la resta.

3. Som FUTUR – Som INNOVACIÓ

POUS està en constant evolució. Som pioners, som únics i seguim al capdavant. Malgrat els nostres ja 85 anys, no ens quedem enrere. Treballem cada dia per millorar i oferir-vos el millor servei.

I a més, estem sempre en marxa

Per això, al nostre nou logo no hi podia faltar una P en constant moviment. En moviment per l’experiència, la dedicació i la innovació. Sempre actius en un cercle que mai para de buscar les millors opcions per als nostres clients.

Esperem que ens acompanyeu.

Gràcies per confiar en nosaltres

en breu contactarem amb tu.