2021, nous reptes i noves oportunitats

Aquest 2021 l’esperàvem amb moltes ganes. I no només perquè el 2020 ha estat un any per oblidar que ha trencat els esquemes a tothom. També perquè aquest any que hem començat ve carregat de nous canvis, nous reptes i noves oportunitats per a POUS. 

I no és un d’aquells propòsits que es diuen però no es compleixen. Aquest 2021 marcarà un punt d’inflexió en la història de POUS. Després de 85 anys d’història i trajectòria al cor de la ciutat de Mataró, creiem que ara és el moment perfecte per fer un pas endavant. Així és com ho farem:

__________________________________

1. Sense perdre la nostra essència

Els millors canvis són aquells que es fan per millorar però sense perdre la nostra essència. I així és com ho farem nosaltres. A POUS seguirem treballant amb tots els valors que ens van fer néixer ara fa 85 anys, que ens han fet guanyar la confiança dels nostres clients i que ens han portat fins a on estem ara. 

2. Apostant per la digitalització i la modernitat

Volem seguir sent capdavanters a Mataró i El Maresme, i també capdavanters en la modernització. Tenim ja 85 anys, però no ens quedem enrere; treballem cada dia per millorar.  Aquest any a POUS aplicarem aquesta digitalització en els serveis que oferim als nostres clients, amb l’objectiu de millorar la seva experiència amb nosaltres. Però també reestructurant els nostres mètodes de treball per aconseguir ser molt més eficients.

3. Sent una gran família

Clients i treballadors, POUS ho formem moltes persones. Per això, aquest any tot l’equip POUS anirà a una per aconseguir tots els objectius que ens hem marcat. Sense l’ajuda de tots serà impossible fer-ho. Des del departament de finques i fins al d’assegurances, tothom formarà part d’aquest gran canvi. 

4. Pensant en cada client com a únic 

A POUS ens dediquem a les persones. Per això, tu també ets el protagonista d’aquesta nova etapa. El nostre objectiu és que trobis en nosaltres les respostes i solucions als teus dubtes. Volem que gaudeixes del dia a dia amb més llibertat i sense preocupacions.

5. Com sempre, comptant amb tu!

La fidelització i la confiança dels nostres clients és la que ens ha fet arribar fins aquí. Esperem que ara també ens acompanyis en aquest nou camí que estem a punt d’emprendre.

Comencem.

Gràcies per confiar en nosaltres

en breu contactarem amb tu.