Pous: més serveis, més digitals i totes les solucions immobiliàries

La nova imatge corporativa de Pous arriba acompanyada d’una digitalització i una ampliació de les línies de negoci per als seus clients

Pous es renova per afegir més valor als seus serveis immobiliaris. Més de 85 anys d’experiència al territori que donen un pas al davant amb tres conceptes clau: experiència, dedicació i innovació. Amb aquesta voluntat i nous recursos, Pous presenta una nova imatge corporativa que no només respon a un canvi extern, sinó també a un canvi intern mitjançant una digitalització encara més accentuada de tots els seus serveis, unificant les seves diverses línies de negoci en un nou software (i app) on el client de Pous trobarà tot el que necessita per a gestionar, consultar i realitzar durant el seu dia a dia.

La globalitat dels serveis que aglutina la nova Pous es basa en l’experiència de la ja tercera generació que treballa i compta amb un bagatge important a l’hora de saber fer les coses i la confiança que això pot transmetre als seus clients. També es basa en la dedicació, gràcies a un equip humà reforçat amb nous perfils que puguin dedicar-se a noves solucions per als temps que corren. I, clar està, la innovació. Un del signe d’identitat de l’empresa des de fa més de 85 anys, sempre a l’avantguarda tecnològica i que ara es dona un pas més al davant amb el nou sistema de comunicació i gestió amb els clients a través de la web i d’una app específica.

Un nou espai de gestió

La nova plataforma de Pous permet oferir un accés immediat als seus clients a tot el que els importa i els vincula amb l’empresa: immobles, comunicacions, incidències… Un espai de comunicació bidireccional per tractar de manera automatitzada i senzilla totes les gestions que necessiten. Pous va un pas més enllà, i a la seva expertesa en el món immobiliari potencien altres branques que han anat desenvolupant en els últims anys. Les comunitats de veïns, en porten més de 200, tenen a Pous una seguretat i una comunicació fluïda i directa. La nova branca d’assegurances permet oferir nous serveis a tot tipus de ciutadans relacionats amb un tema en auge en plena pandèmia.

A tot això se li suma la presència d’un servei d’assessoria jurídica que ofereix Pous Advocats i que s’integra en el seu dia a dia. Amb els serveis d’assessoria fiscal es completa una proposta integral que pretén aportar solucions de tot tipus.

Aquesta nova plataforma, que es troba operativa des d’aquesta setmana, treballa amb la voluntat de facilitar la vida als usuaris, automatitzant tots els processos burocràtics i més tediosos de realitzar, oferint una comunicació ràpida amb l’equip Pous i desplegant de forma molt visual tot allò que es pot dur a terme. En definitiva, el que una de les empreses més emblemàtiques de Mataró és ampliar, potenciar serveis i posar-los a disposició de la manera més accessible possible.

Amb una trentena de professionals dedicats als serveis de Pous i una modernització total de la seva manera de treballar, Pous aporta un valor afegit molt valuós per als clients: guanyar temps i facilitar el dia a dia de les gestions.

Gràcies per confiar en nosaltres

en breu contactarem amb tu.