Amb el programa ‘Connecta’, Pous Grup celebra la seva trobada annual

El passat dia 17 de febrer, POUS va celebrar la Trobada anual amb el lema de ‘CONNECTA’. Aquest any la celebració va ser al TecnoCampus, a la sala Burriac i sala L’Arquera, unes sales espectaculars pel que fa a la sonoritat, la imatge i la quantitat de llum natural que tenen.

Aquest any 2023 ens hem fet el propòsit de connectar els departaments existents dins l’empresa per tal que el client es senti ben atès, reconegut i mimat per part dels treballadors de Pous. És important per a nosaltres que un client que li portem la gestió de la seva comunitat, confiï en nosaltres per a donar-nos també, si fos necessari, la comercialització per vendre o per llogar el seu immoble, i també per assegurar la seva llar. Igual que un client que ja li administrem un local comercial, una nau, un habitatge o un pàrquing, ens tingui en compte per a gestionar la comunitat on viu.

L’objectiu és crear un munt d’experiències positives amb el nostre client, treballar els vincles i l’atenció per tal de conèixer-nos millor.

La ponència va començar amb l’exposició de Lluís Pous, explicant els números de l’any 2022, (2.353 immobles administrats, 1.735 incidències resoltes, 217 comunitats de veïns gestionades, 120 immobles llogats i 55 immobles venuts, més de 166 propietaris que disposen de lloguer 100% segur i 56 locals venuts i llogats per a negocis).

En Lluís Pous, també va explicar-nos el lema de la Trobada ‘CONNECTA’ i que el principal objectiu és mimar el nostre client, que havíem de conèixer les seves necessitats i avançar-nos, seient proactiu, àgils i resolutius.

Al llarg del matí els diferents departaments varen fer les seves exposicions (administració de propietaris i gestió patrimonial, administració de comunitats, departament comercial, assegurances, gestió d’incidències i avaries, departament de màrqueting i publicitat i per últim el Toni Pous (advocat), que va concloure la seva part, amb l’explicació de les novetats de la Llei de l’habitatge a Catalunya.

El punt humorístic el va tenir en Lluís, quan ningú s’ho esperava i va realitzar un Kahoot, amb un total de 10 preguntes curioses del que havíem estat parlant durant la Trobada. Els 3 guanyadors es varen endur, per ordre de respostes encertades: un cap de setmana en un centre d’aigües termals, un sopar per a dues persones al Sangiovese i una botella de cava Laietà.

La Trobada va concloure al voltant de les 13:30h del migdia amb aperitiu / dinar, que ens va proporcionar l’empresa El CROSTONET i que ens va encantar, fent que la trobada fos ben rodoneta.

Gràcies per confiar en nosaltres

en breu contactarem amb tu.