Convenció Pous 2022

El dijous dia 10 de febrer de 2022, a POUS es va organitzar la primera convenció d’empresa.

El lema era  “conèixer-nos” , i el motiu d´aquesta primera convenció era precisament aquest, que totes les persones que formem POUS sapiguem com està organitzada l´empresa , quines feines i responsabilitats tenen els nostres companys ,  quins objectius s´han assolit l´any 2021 i quins objectius tenim per aquest 2022 .

Actualment som una empresa puntera al sector dins la nostra ciutat i comarca,  tenint dins d’una mateixa seu la confluència de les diferents vessants que formen els serveis immobiliaris professionals i que els duem a terme amb experiència, amb dedicació i amb innovació.

Volem fer saber als nostres clients que ens poden confiar  el seu patrimoni, que poden consultar-nos les seves preocupacions i que seran assessorats amb professionalitat, doncs el nostre equip està format per especialistes : Advocats en dret urbanístic, Administradors de Finques Col.legiats, oficials de comunitats habilitats,  APIs , etc.

Perquè tots els treballadors puguem oferir la màxima qualitat en el servei és necessari trobar-nos i escoltar-nos els uns als altres, així que el dia 10 de febrer per la tarda, vàrem llogar la casa Coll i Regàs del carrer Argentona i vàrem fer una visita guiada. A la convenció en Lluís Pous i diversos treballadors varen exposar la feina feta i la futura i al final desprès d’una tarda molt poc convencional varen degustar un berenar / sopar que ens va encantar a tots i que va fer que la vetllada fos ben rodona.

Sabent que la feina estarà ben feta i que serem capaços d’arribar al nostre objectiu, restem a l’espera d’una propera Jornada Pous 2023.

Gràcies per confiar en nosaltres

en breu contactarem amb tu.