EXPERIÈNCIA

Tota una vida ajudant a les persones a trobar la seva llar.

DEDICACIÓ

Ens dediquem a trobar el teu lloc i facilitar-te el camí.

INNOVACIÓ

No ens quedem enrere. Treballem cada dia per millorar i oferir-te el servei que et mereixes.

POUS

A Finques Pous ens dediquem a les persones. Som una gran família de treballadors i clients, i com a qualsevol família la nostra màxima preocupació és que la vida de tots sigui el més feliç possible. Tots els nostres serveis els enfoquem així, amb la convicció que podem ajudar-te a gaudir del dia a dia amb més llibertat i sense preocupacions. Gestionem, administrem i assegurem, però el que realment fem és ajudar i cuidar. El nostre temps és teu, la nostra experiència i coneixements estan a la teva disposició, t’obrim les portes de casa nostra perquè també sigui casa teva.

Disposem d’un gran equip de professionals, experimentats i apassionats. Cada dia ampliem més els nostres serveis perquè de mica en mica tinguis menys preocupacions.

Vine a coneixe’ns, segur que podrem ajudar-te.

BLOG

2021, nous reptes i noves oportunitats

2021, nous reptes i noves oportunitats

Aquest 2021 l’esperàvem amb moltes ganes. I no només perquè el 2020 ha estat un any per oblidar que ha trencat els esquemes a tothom. També perquè aquest any que hem començat ve carregat de nous canvis, nous reptes i noves oportunitats per a POUS.  I no és un...

FINQUES POUS, S.L. IconFINQUES POUS, S.L.

Carrer d'En Pujol, 20, Mataró

3,5 98 reviews

 • Avatar Jordi Zarzosa ★★★★ fa 3 setmanes
  Vaig escriure un comentari negatiu per no haver rebut la informació sol·licitada. Avui s'han posat en contacte amb mi per disculpar-se i admetre el seu error, cosa que agraeixo. Gràcies per les explicacions Jesús.
  Per aquest motiu
  … veure més rectifico la meva opinió.
 • Avatar Vicenç Luna ★★★★★ fa 2 setmanes
  Sempre he tingut bones experiències amb Finques Pous, m'ha agradat com han entès el que buscava i com m'han guiat per trobar el que necessitava. Felicitats per la feina feta!!!
 • Avatar Rubén Bonastre Guzmán ★★★★★ fa 2 setmanes
  Fa un temps vam confiar la gestió de la Comunitat de Veïns després d'altres experiències poc positives. Els caracteritza la professionalitat, celeritat en resposta i capacitat en la resoluciò de dubtes que afavoreixen la convivència. … veure més
 • Avatar Joan Busqué Martínez ★★★★★ fa 3 setmanes
  Nosaltres hem venut dues coses amb ells. Molt bona atenció i professionalitat. Tot perfecte.

CONTACTE

...

10 + 12 =

Més informació:

Direcció: Carrer d’En Pujol, 20, 08301 Mataró, Barcelona

Telèfon: 93 790 39 45

Email: finquespous@finquespous.cat